2012 m. kovo 17 d., šeštadienis

Ar tikite stebuklais?

Aš vakar patikėjau :) Nors tai  labai liūdna istorija, ir iš tikro dar neaišku , ar jos pabaiga bus laiminga...
Prieš savaitę susirgo mūsų katytė Fėja :( Jai sutriko virškinimas. Kasdien vežiojom ją pas daktarą, statėm lašelines, leidom vaistus, tačiau situacija nesikeitė.Vakar vėl vežem i veterinarijos kliniką, nes kuo toliau, tuo darėsi blogiau.Daktaras pasakė, kad ji matyt kažką prarijus bus ir reiks operuoti.Taigi, palikom Fėją operacijai ir išvažiavom namo laukti, tačiau vos grįžus namo sulaukiau daktaro skambučio, deja, labai jau liūdno ir nemalonaus...Fėja prisivalgė siūlų, kurie supjaustė visą jos žarnyną, ir nieko padaryti nebeįmanoma.....
Visi prisiverkem, o kai važiavom į veterinarijos kliniką vėl paskambino daktaras ! Jis surizikavo ir padarė Fėjai operaciją ! Ir nors šansų nedaug, bet visgi jų yra :):):)
Štai taip mūsų ligonė atrodė grįžus namo :) Mūsų šuniukas Čikis irgi labai džiaugėsi ją matydamas :)




Ir aš labai labai labai tikiuosi, kad viskas baigsis gerai :)

9 komentarai:

  1. Chi..Mano katinas irgi buvo prarijęs dvi plaukų gumytes, kurios buvo susisukusios skrandyje . Situacija ta pati: savaitę lašinės, padėtis blogėjo, kol nutarė padaryti operacją. Ir ką gi!!! Gyvena sveikutėlis, labai dėkinga man (matau iš to, kaip guli man ant kelienių) . Linkiu ir jums laimingos pabaigos:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, Rasele, tikiuosi, kad mūsų irgi pasveiks :) Tik blogiausia, kad ten ne tik susisuko viskas, bet ir visą žarnyną tas siūlas supjaustė... Jai pašalino dalį žarnyno...Labai ačiū Tau už gerus linkėjimus :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oi, laikykites ten, Deimuškin!Linkiu Fėjai kuo greiciau pasveikti!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Uzjauciu, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. Gi kates turi ... kiek ten gyvenimu? Zodziu, viena isnaudojo ir tikiuosi, kad tikrai pasveiks.
    Musiske kate iskrito pro langa is 9 auksto. Bet liko gyva ir sveika, naga nusilauze ir viduriukus apdauze. Gydytojas irgi stebejosi: na dar is 5 auksto kartais isgyvena, bet kad is tiek daug isgyventu... O jos ima ir visus nustebina :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na, aš kaip visada atsilieku nuo įvykių ...Šiandien skaitydamą šį pranešimą jau žinau ,kad Fėja sveiksta ir stiprėja :)
    Tikiuosi greitu laiku aplankysim ligonį :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tiesa ,ir savo draugo Čikio pasiilgau :)

    AtsakytiPanaikinti